Hervannan poliisivideo leviää maailmalla – tehdään jo karua pilaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka Tampereen Hervannassa tallennettiin videolle poliisien ja alastoman miehen välinen yhteenotto, jossa naispoliisi hakkasi miestä teleskooppipampulla ja miespoliisi suihkutti kyynelkaasua ja potki miestä.

Kuva: YouTube

Silminnäkijän kuvaama ja YouTubessa julkaisema raju kännykkävideo on nyt levinnyt Suomesta jo maailmalle. Siitä on myös tehty karua pilaa, kun videon rajuimmat osat on yhdistetty hiphop-yhtye Body Countin ja räppäri Ice T:n vuonna 1992 julkaisemaan protestikappaleeseen Cop Killer, joka tehtiin alunperin kritisoimaan amerikkalaisten poliisien väkivaltaisuutta. Yhdistelmävideo löytyy tästä linkistä.

Aamulehden mukaan poliisien toiminnasta on aloitettu poliisitutkinta. Turun Sanomat sen sijaan kertoi tänään, että alastomana sekoillut mies on parhaillaan sairaalahoidossa.