Lady Gaga pelkissä rintaliiveissä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Samaan aikaan hän kahinoi julkisuudessa kollegansa Madonnan kanssa. Supertähti on parhaillaan maailmankiertueellaan Australiassa.

Nyt Lady Gaga on lähtenyt ulos pukematta ollenkaan paitaa päällensä. Neitokainen kuvattiin lähtemästä Melbournesta oltuaan siellä esiintymässä. Yksityislentokoneeseensa matkalla ollut poptähti oli vain heittänyt olkapäidensä peitoksi tumman jakun. Mustissa aurinkolaseissa liikkeellä oleva Lady Gaga olikin valinnut ylleen asuun sointuvat mustat rintaliivit.

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber 22,5 miljoonalla seuraajallaan. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.