Elokuva aiheutti laulajatähden avioeron

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen laulaja-musiikkituottaja R. Kelly on yksi maailman menestyneimmistä r&b-artisteita ja häntä kutsutaankin musiikkilajinsa kuninkaaksi. Tähti aloitti uransa 1980-luvulla ja sittemmin hän on tehnyt lukuisia hittibiisejä. R. Kellyn tunnetuin kappale on I Believe I Can Fly.

Nyt 45-vuotias muusikko on paljastunut mielenkiintoisia seikkoja avioerostaan. R. Kelly erosi vuonna 2009 vaimostaan Andrea Kellystä kahdentoista vuoden avioliiton jälkeen. Nyt mies on kertonut, että Ryan Goslingin tähdittämä The Notebook -elokuva sai hänet päätymään avioeroon. Muusikko teki paljastuksen uudessa Soulacoaster-omaelämäkerrassaan.

KIrjassaan R. Kelly kertoo, kuinka hän oli The Notebook -elokuvan nähtyään purskahtanut itkuun. Hänen mielestään elokuva oli ollut niin kaunis, että hänen tunteensa olivat nousseet pintaan. Muusikko kirjoittaa kuitenkin myös, että itkiessään elokuvan juonen takia hän oli tajunnut avioliittonsa olevan ohi. R. Kellyn oli kokenut, että hänen liittonsa ei koskaan vetäisi vertoja elokuvan romanttisuudelle.

Andrea Kelly on on kuitenkin kiistänyt TMZ-sivustolle entisen aviomiehensä väitteet sanomalla, että he katsoivat elokuvan yhdessä sen ilmestyttyä vuonna 2004. Pariskunnan avioero astui voimaan vasta vuonna 2009. Sitä ennen aviopari oli ollut asumuserossa vuodesta 2003 lähtien.

R. Kelly, oikealta nimeltään Robert Sylvester Kelly, on voittanut kolme Grammy-palkintoa I Believe I Can Fly -kappaleellaan. Hän on tehnyt yhteistyötä maailman menestyneimpien artistien kuten Jennifer Lopezin, Whitney Houstonin, Michael Jacksonin ja Celine Dionin kanssa. R. Kellyllä on kolme lasta entisen vaimonsa Andrea Kellyn kanssa.