Amerikkalaislehti: Justin Bieber ja Selena Gomez erosivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez joutui aiemmin tällä viikolla kohun keskiöön. Paparazzit ikuistivat hänestä kuvia, joissa popkaunotar kiehnää rannalla Justin Bieberin hyvän ystävän Alfredo Floresin kanssa.

Sittemmin Bieberin fanit syyttivät 19-vuotiasta popkaunotarta muun muuassa pettämisestä. Nyt teinipariskunnan seurustelusuhteen uutisoidaan olevan heikoilla jäillä. Lähteen mukaan rakastavaiset ovat nimittäin eronneet viime kuukausien aikana useamman kerran.

Tuoreimpien tietojen mukaan Justin Bieberin ja Selena Gomezin tiet erkanivat viime viikolla, kun he päättivät lopettaa suhteensa. Lähteen mukaan pariskunta yrittää kuitenkin vielä selvittää riitansa ja antaa suhteelleen uuden mahdollisuuden.

– Justin ja Selena erosivat viime viikolla. He yrittävät kuitenkin vielä pelastaa suhteensa. Suhde ei ole vakaalla pohjalla, lähde paljasti TMZ-sivustolle.

18-vuotias Justin Bieber on ollut viime päivinä tien päällä, sillä hän julkaisi äskettäin odotetun Believe-albuminsa. Selena Gomez oli vähän aikaa sitten kuvaamassa The Getaway -elokuvaansa Bulgariassa. Heidän erojensa uskotaan johtuvan yhteisen ajan puutteesta.

Selena Gomez sai taannoin rajuja tappouhkauksia Justin Bieberin fanaattisilta faneilta, kun he julkistivat seurustelusuhteensa. Pariskunta yritti pitää romanssinsa pitkään salassa, mutta paparazzikuvien ja huhujen myötä he päättivät hempeillä avoimesti. Gomezin mukaan hän ymmärtää poikaystävänsä faneja, mutta tappouhkaukset olivat hänen mielestään liikaa.