Raju video kotiväkivallasta leviää netissä – tuntuuko tutulta?

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Parisuhteisiin saattaa joskus eksyä väkivaltaisia elementtejä. Moni nainen voi kärsiä pitkiäkin aikoja hiljaisesti mustasukkaisen rakastajan otteessa. Internet on kuitenkin antanut kaltoinkohdelluille kanavan tuoda tilanteensa esiin.

Nyt eräs pahoinpidelty nainen on julkaissut verkkovideon, jolla ohjastaa kanssasisariaan. Lauren Luke -niminen nainen ohjaa katsojaa peittämään hakkaamisen jäljet. Kovia kokenut nainen peittää meikkivoiteen avulla mustan silmänsä ja haljenneen huulensa.

Nainen lopettaa yhtäkkiä videon kuvaaminen kuullessaan kolahduksen. Videon lopussa mainitaan, että 65 prosenttia kotiväkivallasta kärsivistä naisista pitävät tilanteensa salassa. Samalla video esittää pyynnön, ettei pahoinpidelty ihminen piilottelisi asiaa.