Rocktähti tunnusti huumesyytteet oikeiksi – vankila uhkaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Puddle of Mudd on vuonna 1992 perustettu amerikkalainen rockbändi, jonka laulaja Wes Scantlin on nykyään bändin ainoa alkuperäisjäsen. 40-vuotiaan rokkarin elämään on vuosien varrella mahtunut yksi jos toinenkin yhteenotto virkavallan kanssa.

Nyt Scantlinin laittomuudet ovat taas otsikoissa. Vuosien varrella muun muassa perheväkivaltaepäiltyjen takia poliisin huomaan päätynyt muusikko on myöntänyt syylisyytensä kokaiinin hallusapitoon, TMZ-sivusto kertoo.

Scantlin pidätettiin tammikuussa Los Angelesissa, jolloin hänen hallustaan löydettiin kokaiinia. Muusikkomies oli myös ajanut autoa huumausaineen vaikutuksen alaisena ilman ajokorttia. Rocktähden stereotyyppistä elämäntyyliä viettävä Scantlin ei kuitenkaan joudu laittomuuksiensa takia vankilaan, sillä hän on onnistunut sopimaan tuomiostaan syyttäjän kanssa.

Syyllisyytensä myöntämistä vastaan muusikko määrättiin huumeneuvontaan. Jos mies ei elokuuhun mennessä osoita todella käyneensä huumeneuvonnassa, voidaan hänet kuitenkin vielä passittaa vankilaan.

Wes Scantlinin Puddle of Mudd -yhtye on vuosien varrella myynyt yhteensä yli seitsemän miljoona albumia. Rockbändillä on myös ollut lukuisia listahittejä Yhdysvalloissa, kuten esimerkiksi Drift And Die ja Blurry -kappaleet. Puddle of Mudd on aiemmin tänä vuonna kertonut työstävänsä uutta albumiaan.