Ian Somerhalder yllätti: ”Osta treffit kanssani!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Ian Somerhalder on noussut miljoonien naisten päiväunien kohteeksi televisiosarjoistaan Lost ja Vampyyripäiväkirjat. Sarjassa hän näyttelee Damon Salvatore -vampyyria. Somerhalder seurustelee tosielämässä vastanäyttelijänsä Nina Dobrevin kanssa.

Nyt Ian Somerhalder on tarjonnut faneilleen huikean tilaisuuden, sillä hän nimittäin aikoo huutokaupata itsensä treffi-iltaa varten. Näyttelijäkomistus lahjoittaa huutokaupan rahat hyväntekeväisyyteen pelastaakseen väkivallan uhreiksi joutuneita eläimiä. Tempauksen avulla hän haluaa kerätä rahaa Ian Somerhalder -hyväntekeväisyysjärjestölle.

– Maailmassa on liian monta pahoinpideltyä, väärinkohdeltua ja hylättyä eläintä. Meidän täytyy antaa eläimille koteja. Arvostan anteliaisuuttanne, Ian Somerhalder kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

The CharityBuzz-sivuston järjestämä huutokauppa pidetään 18. heinäkuuta ja sen uskotaan tuottavan noin 2.500 dollaria, eli noin 2.100 euroa. Näyttelijä on tehnyt jo pitkään työtä hyväntekeväisyyden parissa.

Ian Somerhalder nousi koko kansan tietoisuuteen Lost-draamasarjasta, jossa hän näytteli Boone Carlylen roolihahmoa. Sittemmin hän vakiinnutti paikkansa televisiotähtien kärkikaartissa Vampyyripäiväkirjat-sarjan roolillaan. Hänen roolityönsä on huomioitu muun muuassa Teen Choice -palkinnoilla. Ian Somerhalderin Twitter-blogia seuraa lähes kaksi miljoonaa fania.