Kauneushoitola kauhistuttaa: Bikinivahaukset alle 15-vuotiaille alennuksella

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ihokarvojaan vahauttamassa käyneet naiset varmasti tietävät, kuinka kivulias ja epämukava kokemus se voi osaamattoman kauneudenhoitotyöntekijän käsissä olla. Nyt Yhdysvalloissa otsikoihin on noussut eräs kauneushoitolaketju, joka tarjoaa alle 15-vuotiaille tytöille kaikki vahaukset puoleen hintaan.

Floridassa ja New Yorkissa toimivan Uni K Waxing -salonkiketjun tuorein mainoskampanja on saanut monet kavahtamaan. Kauneshoitolat tarjoavat nimittäin 15 vuotta täyttäneillä tai sitä nuoremmille tytöille kaikki vahaukset puoleen hintaan. Uni K Waxingin kampanjaa on kutsuttu sopimattomaksi tyttöjen nuoret iät huomioon ottaen.

Vahauksia tarjoavan yhtiön mukaan nuoret tytöt kyllästyvät helposti ostosreisuillaan äitiensä kanssa, jonka takia he haluavat tarjota myös nuorille neideille vahaushoitoja salongeissaan. Uni K Wagingille työskentelevä Carlos Calderon kertoo sivustolle, kuinka tytöt ovat mukana kun heidän äitinsä vahataan, ja he alkavat kysellä kaikenlaisia kysymyksiä. Yhtiö haluaakin tarjota tytöille turvallisen ympäristön ensimmäisiä vahauskokemuksia varten.

Salongit kuitenkin vaativat, että kaikilla 15-vuotiailla tai sitä nuoremmilla on vanhempien suostumus vahausoperaatioon. Jos asianmukainen lupa on saatu, tytöt saavat valita hoitoloiden tarjoamasta valikoimasta aivan minkä tahansa vahauksen he haluavat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että nuoret tytöt voivat halutessaan alkaa jo vahauttamaan bikinirajojaan. Uni K Waxing on perustellut kohua herättänyttä kampanjaassa sanomalla, että he haluavat tehdä vahauksesta ”hauskaa” nuorille tytöille samalla tukien heitä tässä elämänvaiheessa.