Coldplay päästää vain tosifanit eturiviin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin on ollut naimisissa Hollywood-näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n kanssa jo kahdeksan vuoden ajan. Yhtye keikkailee tällä hetkellä uusimman Mylo Xyloto -albuminsa tiimoilta maailmalla.

Nyt Coldplay-yhtyeen uutisoidaan tekevän uskollisille faneilleen sydäntälämmittäviä eleitä konserttiensa aikana. Bändin avustajat kiertävät keikkojen aikana takakatsomoissa etsien yhtyeen intohimoisimpia faneja. Oikeat henkilöt löydettyään avustajat vievät takarivin ihailijat parhaimmille paikoille eturiviin.

– Jotkut fanit ”ylennetään” eturiviin takakatsomosta. Bändi aloitti käytännön jo vuosia sitten, kun he huomasivat, etteivät eturivin paikoista maltaita maksaneet ole välttämättä yhtyeen intohimoisimpia faneja, Coldplayn edustaja kertoi The List -sivuston mukaan.

Edustajan mukaan yhtye ei myy enää lainkaan eturivin paikkoja keikoillaan. He haluavat antaa parhaimmat paikat faneille, jotka ovat ansainneet ne. Edustaja kertoi, että yleensä eturivin paikoista maksaneet henkilöt istuvat keikkojen aikana vain kädet ristissä toivoen saavansa rahoilleen vastinetta. 

Chris Martin meni naimisiin näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n kanssa vuonna 2003. Heillä on kaksi yhteistä lasta, seitsemänvuotias Apple-tytär ja viisivuotias poika Moses. Coldplay-rokkari kertoi äskettäin pitävänsä avioliittoaan kuin lottovoittona. Hän myös paljasti, että Gwyneth on hänen ensimmäinen vakava suhteensa. Pariskunta on hyviä ystäviä tähtipari Beyoncen ja Jay-Z:n kanssa.