Jodie Marsh ei kelpaa enää miehille – lesbosuhde edessä?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut julkkis on pysytellyt julkisuuden valokeilassa keinoja kaihtamatta.

Kehonrakennusta vimmatulla päätäväisyydellä harrastava Marsh kärsii nyt kuitenkin lihaksikkuudensa varjopuolista. Nainen onkin kertonut The Sun -lehdelle, kuinka hänellä on vaikeuksia löytää itselleen miestä uuden fysiikkansa takia. Naiset sen sijaan eivät Marshin omien sanojen mukaan saa hänestä tarpeekseen. Nina-nimisen kampaajan kanssa vuonna 2008 seurustellut televisiojulkkis onkin paljastanut, että voisi taas aloittaa lesbosuhteen.

Kuva: Splash

– Jos tapaan oikean ihmisen, sillä ei olisi mitään väliä onko hän mies tai nainen. En sulje pois mitään vaihtoehtoja, povipommi kertoo lehdelle.

Televisiojulkkis kertoo olevansa naisten keskuudessa jopa niin suosittu, että useat naiset ovat kosineet häntä. Marshin mukaan hänellä onkin paljon lesbofaneja. Naisen deittailuhistoriaan lukeutuu monia tunnettuja miehiä, kuten näyttelijä-muusikko Max Beesley, ex-malli Calum Best sekä rap-artisti Kenzie. Marsh kertoo kuitenkin olevansa tällä hetkellä tyytyväinen ollessaan sinkku.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.