Manageri huijasi Britney Spearsia – tuomittiin korvauksiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Uudella tuotantokaudella on nähty kiitettävästi draamaa, kun Britney Spears on jo useaan otteeseen poistunut tuomarinpenkiltään kesken kuvausten.

Nyt 30-vuotiaan poptähden entinen manageri Sam Lufti on määrätty maksamaan neitokaiselle korvauksia lähes 93.000 dollaria, eli noin 75.000 euroa, TMZ-sivusto uutisoi. Britney haki lähestymiskieltoa entiselle managerilleen Luftille vuonna 2008. Lufti joutuukin nyt pulittamaan kaikki neitokaisen lähestymiskieltokäsittelyn asianajajakustannukset.

Luftin väitettiin aikanaan jopa syöttäneen pop-prinsessalle huumausaineita ollessaan tämän manageri. Kaksikon yhteistyö päättyi kuitenkin lähestymiskieltoon, sillä Britney asianajajineen sai oikeuden hyväksymään heidän hakemuksensa. Myös Jon Eardley -niminen lakimies on nyt määrätty maksamaan laulajattarelle korvauksia. Britney sai lähestymiskiellon myös Eardleytä vastaan sen jälkeen, kun tämä oli väittänyt olevansa laulajattaren asianajaja. 

Rahasta Britneyllä ei siis nyt ole ainakaan puutetta, sillä hän saa X Factor -tuomaripestistään huikean 15 miljoonan dollarin palkkion. Teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria. Simon Cowellin on väitetty pettyneen Britney Spearsiin tuomarina, koska poptähti käyttäytyy ailahtelevasti. Laulajattaren huhutaan kärsivän ADHD-keskittymishäiriöstä.