Summer Up keräsi 30 000 festarivierasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Lahden Mukkulan rannalla juhlittu Summer Up teki yleisöennätyksensä ja keräsi paikalle kahden päivän aikana noin 30.000 kävijää. Festivaali saavutti yleisötavoitteensa ja juhlinta sujui kokonaisuudessaan hyvässä hengessä.

Tapahtuman 10-vuotisjuhlavuotta vietettiin lauantaina historiallisissa merkeissä, kun lavalla nähtiin illan pääesiintyjänä toimineen Kapasiteettiyksikön odotettu ja ainoa paluukeikka. Pilvisestä säästä huolimatta juhlaväki jaksoi nauttia keikasta täysillä. Muita päivän odotetuimpia nimiä olivat Cheek ja ulkomaalaisvahvistus Mohombi.

Summer Up järjestetään jälleen heinäkuussa 2013. Järjestäjien mukaan festivaali tulee pysymään jatkossakin Mukkulassa, vaikka alueen kokonaiskapasiteetti on nyt täytetty eikä yleisömäärän kasvattaminen ole mahdollista. Sisältöä sen sijaan kehitetään jokavuotiseen tapaan ja harkinnassa on tapahtuman pidentäminen kolmipäiväiseksi.