Brad Pittin äiti kohun keskellä – kirjoitti homovastaisen kirjeen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywoodin tähtinäyttelijä Brad Pitt työskenteli ennen läpimurtoaan muun muuassa strippaajien autokuljettajana. Kuuden lapsen isä paljasti äskettäin polttaneensa 90-luvulla rutkasti marijuanaa, koska sen avulla hän pystyi rentoutumaan omaan maailmaansa supertähteyden valokeilasta. Nyt miehen äiti on noussut otsikoihin.

48-vuotiaan näyttelijän Jane-äiti on kirjoittanut News-Leader -lehteen kirjeen, jossa hän ilmaisee homovastaisia arvojaan. Kirje liittyy Yhdysvalloissa loppuvuodessa käytäviin presidentinvaaleihin. Jane Pitt kehottaakin lehdessä ihmisiä äänestämään republikaanien presidenttiehdokasta Mitt Romneytä tämän konservatiivisten arvojen vuoksi.

Janen mukaan jokaisen kristityn tulisi viettää paljon aikaa rukoillessa ennen päätöstä olla äänestämättä Romneytä. Kaikki samoja arvoja jakavat kristityt eivät ole lämmenneet Romneylle, koska hän on mormoni. Brad Pittin äiti kuitenkin muistuttaa, että jokainen joka ei äänestä Romneytä, antaa äänen Barack Obamalla, joka on ”syntymättömien vauvojen tappamista ja homoparien avioliittoa kannattava liberaali”.

Näyttelijän äidin julkinen kannanotto ei voisi erota enempää hänen kuuluisan poikansa näkemyksistä. Brad ja hänen kihlattunsa Angelina Jolie ovat avoimesti kannattaneet homoparien oikeutta avioliittoon. Lähiaikoina alttarille asteleva pariskunta jopa lupasi aiemmin menevänsä naimisiin vasta sitten, kun kaikilla muillakin pariskunnilla on sama oikeus. Julkkispari on mitä ilmeisemmin sittemmin pyörtänyt päätöksensä. Brad Pitt ei ole kommentoinut huomiota herättänyttä kirjettä.

Äskettäin Brad Pittin vaimon Angelina Jolien huhuttiin olevan raskaana, mutta hänen hoikalla vatsanseudullaan ei ainakaan vielä näkynyt raskauden merkkejä. Näyttelijäpariskunnan perheeseen kuuluu ennestään kolme biologista sekä kolme adoptoitua pienokaista. Taannoin Jolie vihjaili haastattelussaan olevan mahdollista, että hän päätyisikin yhtäkkiä raskaaksi.