Supertähden poikapuoli rajussa onnettomuudessa – todettu aivokuolleeksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen poptähti Usher on ollut viime kuukausina usein otsikoissa riitaisan huoltajuuskiistansa merkeissä. Hän käy parhaillaan oikeudenkäyntiä kaksospoikiensa huoltajuudesta. Usher kertoi äskettäin haastattelussa nauttivansa siitä, että hänen ympärillään pyörii jatkuvasti naiskaunottaria.

Nyt Usher on saanut musertavia uutisia, sillä hänen 11-vuotias poikapuolensa Kyle Glover on joutunut rajuun onnettomuuteen, TMZ-sivusto kertoo. Ohimenevä vesiskootteri oli osunut poikaa päähän Lanier-järvellä Atlantassa. Kylen äiti on Usherin entinen vaimo Tameka Foster. Pojan isä on atlantalainen Ryan Glover.

Usherin poikapuolella ei ole havaittu ollenkaan aivotoimintoja sairaalaan saapumisen jälkeen. Lääkärit ovatkin nyt julistaneet Kylen aivokuolleeksi. Murtuneen Usherin kerrotaan saapuneen sairaalaan Tamekan tueksi. Vuonna 2009 eronnut pariskunta onkin pystynyt jättämään käynnissä olevan huoltajuuskiistansa väliaikaisesti taakseen Kylen tilan takia.

Tameka on onnettomuuden jälkeen rukoillut tukea ja poikansa pelastumista Facebook-profiilissaan. Viranomaiset tutkivat parhaillaan ajoiko vesiskootterin kuljettaja ylinopeutta. Usherin poikapuoli oli ollut vedessä 15-vuotiaan tytön kanssa. Vesiskootterin kerrotaan osuneen myös tyttöön, mutta hänen vammoistaan ei ole annettu tarkempia tietoja.

Usher, oikealta nimeltään Usher Terry Raymond IV, julkaisi 8. kesäkuuta seitsemännen studioalbuminsa. Usher huomasi laulutaitonsa yhdeksänvuotiaana, kun hän liittyi nuorten kirkkokuoroon äitinsä kehotuksesta. Poptähti tunnetaan myös bisnesmiehenä, sillä hän omistaa muun muuassa osan Cleveland Cavaliers -koripallojoukkueesta.