Preeya Kalidas lekotteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuvan Eastenders-saippuasarjan tähdistä on muodostunut erityisesti Britanniassa suuria tähtiä, ja eräs heistä on Preeya Kalidas, joka on nyt otsikoissa molemmin puolin Atlanttia.

Nyt neitokainen on kuvattu lomailemassa Miami Beachilla.

31-vuotias Preeya Kalidas on englantilainen näyttelijä, jolla on intialaiset sukujuuret. Eastenders-televisiosarjassa näyttelemisen lisäksi hän on tehnyt musiikkiuraa. Kalidas julkaisi ensimmäisen kappaleensa Shimmy vuonna 20120. Esikoislevy Constant Craving julkaistiin viimein maaliskuussa 2012.

Hittisarjan tuottajat yllättivät taannoin sarjan tähdet ja miljoonat katsojat, kun peräti kuuden näyttelijän kerrottiin saavan potkut. Kyseessä oli uuden tuottajan halu uudistaa sarjaa.