Rocktähden kännisekoilu päättyi nolosti – tuloksena poliisioperaatio ja syyte

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kitaravirtuoosi Ted Nugent on keikkailut joka vuosi aina vuodesta 1967 lähtien. Menestysmuusikko onkin myynyt kattavan uransa aikana yli 30 miljoonaa levyä. Miehen tahti ei näytä hidastuvan ja hän esiintyikin myös viime sunnuntaina bändinsä kanssa. Kaikki ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen.

TMZ-sivusto nimittäin kertoo, kuinka Nugentin rumpali Mick Brown oli heittäytynyt sunnuntain keikan jälkeen vapaalle surkein seurauksin. Mainelaisessa Waterfront Pavilionissa Nugentin kanssa esiintynyt Brown oli varastanut keikan jälkeen golfkärryn esiintymislavan takaa. Humalassa ollut rumpali oli ajellut golfkärryllä ympäri kaupunkia.

Poliisit yrittivät päättää rumpalin ajelun mahdollisimman pian, mutta tehtävä osoittautuikin miehen ymmärrettävän matalasta ajonopeudesta huolimatta vaikeaksi. Viranomaisten mukaan Brown olikin lähtenyt ajamaan poliiseja karkuun. Muusikon väitetään myös joissain vaiheessa pakomatkaansa työntäneen kärryyn hypäneen poliisin kyydistään.

Loppujen lopuksi humaltuneen 55-vuotiaan taltuttamiseen ja kiinniottoon vaadittiiin kahden poliisin voimat. Brown sai humalaisesta reissustaan muistoksi syytteet alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta, vaarallisesta ajotavasta, varkaudesta ja pahoinpitelystä. Muusikko päästettiin poliisin huomasta 4.000 dollarin takuita vastaan.