Tässä ne ovat: Kesän hoteimmat kynnet 2012 – voittajat kuvineen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara ja RIO järjestivät nyt toista kertaa Kesän hoteimmat kynnet -kilpailun, joka sai jälleen valtavan suosion. Kilpailua laajennettiin tänä vuonna sormien kynsistä myös varpaiden kynsiin, ja kilpailuun ilmoitettiin mukaan satoja valokuvia toinen toistaan upeammista kynsistä.

Nyt kilpailu on ratkennut, eli Staran lukijat ovat äänestäneet finaaliin selviytyneistä luomuksista kaikkein upeimmat ja hoteimmat kynnet. Finaalissa ääniä annettiin molemmissa sarjoissa yhteensä noin 2.500 kappaletta. Kaikki finalistit voi katsoa kuvineen kilpailusivulta tästä linkistä.

Sormisarjan voittaja oli Sanna Saarijärvi (kuva 15), joka sai 16 prosenttia kaikista annetuista äänistä. Toiseksi sijoittui Mirja Lepistö (kuva 6) 14 prosentin ja kolmanneksi Satu Isohaka (kuva 14) 13 prosentin äänisaaliilla. Varvassarjan voittajaksi nousi huikean 51 prosentin äänisaaliin saanut Janita Sirkiä (kuva 1). Toiseksi tuli Miia Sjöblom (kuva 2) 17 prosentin ja kolmanneksi Riina-Maria Kemppainen (kuva 4) 15 prosentin äänimäärillä.

RIO ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

SORMISARJAN TOP 3:

VARVASSARJAN TOP 3: