Lasten makuupussi ei ole kaikkien mieleen: ”Liian mautonta pilaa” – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin monet lapsetkin viettävät jo öitään kotipihoilleen viritetyissä teltoissa halutessaan kokea hieman leiritunnelmaa. Tunnelman kohottamisessa voi oikeassa tilanteessa olla avuksi myös erikoiset varusteet, joista eräs voisi olla makuupussi.

Verkossa on parhaillaan myynnissä makuupussi, joka on tarkoitettu hauskaksi mustaksi huumoriksi. Se ei ole kuitenkaan ollut kaikkien mieleen, sillä makuupussi on hain muotoinen ja siinä makaava lapsi pilkottaa hain suusta. Kriittisimpien mielestä moinen on mautonta pilaa, mutta kaikki eivät toki ole yhtä tiukkapipoisia. Amerikkalaisen PatchTogether -verkkokaupassa makuupussin hinta on noin 150 euroa, eli halpaa puuhaa hain suussa makoileminen ei ole.