Wow, Maria polskutteli bikineissä – villit vesileikit kuviksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Maria Bello on tehnyt pitkän uran Hollywood-elokuvissa, mutta siitä huolimatta häntä ei ole juuri noteerattu viihdelehdissä. Ehkä kuluva vuosi tuo asiaan muutoksen, sillä neitokainen on varsin näyttävä myös vapaa-ajallaan.

Parhaillaan Maria lomailee ystäviensä kanssa Caprin saaren maisemissa, jossa ryhmä lekottelee vuokraamallaan huvijahdilla. Bikineissä aurinkoa ottanut Maria innostui vauhdikkaisiin vesileikkeihin, sillä hän hyppi innoissaan jahdin takatuhdolta mereen.

45-vuotias Maria Bello tuli alunperin tunnetuksi Teho-osasto -televisiosarjasta vuonna 1997. Jo sitä aiemminkin Maria oli vilahdellut lukuisissa sarjoissa ja Broadway-musikaaleissa. Sittemmin hänet on kiinnitetty lukuisiin elokuviin, kuten A History of Violence, World Trade Center ja vuonna 2011 elokuvassa Siepattu.