Nicki Minaj suututti – yleisö buuasi konsertissa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj tunnetaan rohkeiden asuvalintojensa lisäksi rivoista kappaleistaan. Tähti kertoi vastikään Starships-kappaleensa musiikkivideon olevan liian härski televisiokatsojien nähtäväksi. Nyt neitokainen on diivaillut skottifestareilla.

Nicki Minaj esiintyi viime sunnuntaina Skotlannissa T In The Park -festivaaleilla. Neitokainen herätti kuitenkin festivaaleilla suurta ärtymystä, sillä The Sun -lehden mukaan naisräppäri oli muun muassa valittanut pukuhuoneensa vieressä olevan nurmikon pituudesta. Nicki Minaj alkoikin mököttämään vaatien, että joku leikkaa nurmikon välittömästi.

Laulajatar sai loppujen lopuksi Radio 1 -radioaseman työntekijät leikkaamaan häntä härinneen nurmikon. Tähän mennessä Nicki Minaj oli kuitenkin jo myöhässä esityksestään, joten kun hän viimein 50 minuuttia myöhässä saapui lavalle, vastaanotto ei ollut kovinkaan lämmin. Neitokaiseen tyytymättömät festarikävijät buuasivat laulajattarelle joka kappaleen jälkeen. Osa katsojista myös lähti kimpaantuneena katsomaan muita festariesiintyjiä.

Samaisilla festareilla esiintynyt laulaja Frank Turner oli myös loukkaantunut laulajattaren diivailusta. Turner kirjoittikin Twitter-mikroblogiinsa, kuinka omille avustajille voi kaiketi olla törkeä. Mies ei kuitenkaan suvaitse huonoa käytöstä kaikkia muita, kuten festariyleisöä kohtaan. Turner selvensi kantaansa vielä myöhemminkin.

– Selvennys: Nicki Minaj on ollut itsekäs paskapää kaikkia kulissien takana ahkerasti työskenteleviä kohtaan T In The Parkissa. Painu v*****n, Turner lataa Twitterissä.

29-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja sittemmin hän on noussut maailman suosituimpien artistien joukkoon. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muuassa Super Bass ja Starships. Nicki Minaj on ollut vaitonainen rakkauselämästään. Hänen on huhuttu olevan biseksuaali.