Poliisin salainen UFO-kansio paljastui: ”En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lähiaikoina maailmalla on tehty runsaasti havaintoja eriskummallisista esineistä, joiden väitetään olevan avaruusaluksia. Nyt Britannian hallitus on julkaissut poliisien salaisen kansion, joista löytyy tuhansia sivuja UFO-havainnoista viimeisen 30 vuoden ajalta.

Salaisessa kansiossa on yli 6.700 sivua, joissa raportoidaan erikoisista UFO-havainnoista. Erään poliisin kirjoittaman raportin mukaan hän näki avaruusalusta muistuttavan laitteen Manchester Unitedin ja Chelsean välisessä jalkapallo-ottelussa vuonna 1999. Raportin mukaan Stamford Bridgessä pelatun ottelun aikana stadionilla näkyi leijuva laite.

– En ole nähnyt mitään vastaavaa. Erikoinen laite oli mantelinmuotoinen, keltainen ja siinä oli neljä valoa. Laite leijui hiljaa hevoseni ohitse, poliisin raportissa lukee The Sun -lehden mukaan.

Erään toisen UFO-havainnon mukaan hotellinpitäjä näki, kuinka avaruusalus laskeutui niitylle. Ulkoavaruudesta tulleen aluksen sisältä ilmestyi kaksi hopea-asuista ”kasvotonta humanoidia”, jotka tekivät mittauksia aluksensa lähettyvillä. Joidenkin huhujen mukaan salaisen kansion sisällön uskotaan olevan pelkkää fiktiota.