Räppäri tunnusti oikeudessa: Levitti X Factor -tähden kotipornovideota

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin viime kuussa FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

Nyt 23-vuotiaan kaunottaren seksivideon arvoitus on viimein selvinnyt. Roisin nauhan levittäjäksi on paljastunut tähden ex-mies ja videollakin nähtävä Justin Edwards. Rap-artisti tunnusti asian oikeudessa ja pyysi anteeksi videon levittämistä.

Aiemmissa oikeusistunnoissa MC Ultrana tunnettu mies vielä kielsi osallisuutensa videon leviämiseen ja moitti tekoa röyhkeäksi. Edwards ja Contostavlos olivat teinirakastavaisia, joiden suhde päättyi vuonna 2009. Oikeudessa tullaan The Sun -lehden mukaan edelleen käsittelemään videon jakamiseen liittyviä asioita.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.