Supertähti murtui poikapuolensa aivokuolemasta: ”Hirvittävä tragedia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen poptähti Usher asetti aiemmin tässä kuussa jäihin riitaisan huoltajuuskiistansa ex-vaimonsa Tameka Fosterin kanssa, sillä hänen poikapuolensa joutui rajuun onnettomuuteen. Tameka Fosterin 11-vuotias poika makaa parhaillaan sairaalassa aivokuolleena.

Nyt Usherin kerrotaan olevan murtunut Kyle Glover -nimisen poikapuolensa onnettomuudesta. Lähteen mukaan poptähti pitää entisen vaimonsa poikaa kuin omanaan. Usher ei tule toimeen Tameka Fosterin kanssa, mutta nyt hänen kerrotaan tukevan entistä vaimoaan kaikilla voimillaan.

– Usher ja Kyle ovat todella läheisiä. Tämä on todella hirvittävä tragedia. Usher on täysin riekaleina, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Onnettomuus tapahtui perjantaina Lanier-järvellä Atlantassa, kun vesiskootteri törmäsi poikaan ja hänen 15-vuotiaaseen naispuoliseen ystäväänsä. Huhujen mukaan vesiskootteria ajoi 38-vuotias Jeffrey S. Hubbard, joka on Usherin perheystävä.

Vesiskootterin kerrotaan osuneen Kyle Gloveria päähän. Törmäyksen yhteydessä myös pojan ystävä loukkaantui, sillä hänen kätensä murtui ja päähän tuli viilto. Poliisi tutkii parhaillaan muun muuassa sitä, ajoiko vesiskootterin kuljettaja ylinopeutta tapahtuneen aikaan.

Usher, oikealta nimeltään Usher Terry Raymond IV, julkaisi 8. kesäkuuta seitsemännen studioalbuminsa. Usher huomasi laulutaitonsa yhdeksänvuotiaana, kun hän liittyi nuorten kirkkokuoroon äitinsä kehotuksesta. Poptähti tunnetaan myös bisnesmiehenä, sillä hän omistaa muun muuassa osan Cleveland Cavaliers -koripallojoukkueesta.