Batman ja Spider-Man ottivat yhteen – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa on levinnyt viime aikoina lukuisia videoita, joissa nähdään supersankareiksi pukeutuneiden ihmisten tekemiä tempauksia. Taannoin otsikoihin nousi eräs Toronto Batman -niminen henkilö, joka pelästytti kaupunkilaisia legendaariseksi supersankariksi pukeutuneena.

Nyt Torontossa on ikuistettu video, jossa nähdään, kuinka Spider-Man ja Batman ottavat yhteen julkisilla paikoilla. Kaksikko tapaa toisensa erään ostoskeskuksen aukiolla, jossa nähdään valtavat mainokset elokuvista The Amazing Spider-Man ja Yön ritarin paluu.

Mahtavat supersankarit ajautuvat käsirysyyn, kun he kiistelevät suuren budjetin elokuvistaan. Batman ja Spider-Man päätyvätkin pian kilpasille kaupungin kaduille. He muun muuassa kilpailevat keskenään metrossa siitä, kumpi vetää enemmän leukoja. Sankarihahmot ajautuvat myös tappeluun keskelle katua.