Huippu-DJ sai valtavan keikkapalkkion – tienasi yli 400 000 euroa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Skotlantilainen hittituottaja Calvin Harris on työstänyt hittejä monille hittiartisteille, kuten esimerkiksi Katy Perrylle ja Kylie Minoguelle. Tiskijukkana ja laulajanakin tunnettu mies on nyt päässyt käsiksi isoihin rahoihin esiinnyttyään Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää juhlistaneissa kekkereissä.

28-vuotias Harris sai nimittäin The Sun -lehden lähteiden mukaan hieman yli 400.000 euroa ainoastaan yhdestä esiintymisestä. Losangeleslainen liikemies Alec Gores oli palkannut tiskijukka-tuottajan esiintymään legendaarisiin itsenäisyysjuhliinsa Malibussa. Goresilla ei kuitenkaan ole puutetta pikkurahasta, sillä liikemiehen omaisuuden arvoksi on arvioitu jopa miljardi dollaria.

Harrisin kerrotaan lentäneen heinäkuun kolmantena päivänä Malibuun soittamaan ökyjuhlissa. Keskiyöllä alkanut keikka käynnistikin kunnolla maan itsenäisyyspäivän juhlinnan. Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää juhlitaan aina heinäkuun neljäntenä päivänä. Keikkansa jälkeen huippu-DJ hyppäsi yksityislentokoneeseen, joka lennätti kiireisen muusikon toiselle keikalle Mallorcalle vielä samana päivänä.

Skotti on aiemmin paljastanut, että hänelle tarjottiin yhteistyötä Lady Gagan kanssa ennen neitokaisen suurta läpimurtoa. Harris ei kuitenkaan ryhtynyt työskentelemään laulajattaren kanssa, koska hän ei pitänyt Lady Gagan artistinimestä. Jälkeenpäin mies on kertonut, ettei hän kadu päätöstään, koska hän ei ollut myöskään pitänyt silloin kuulemastaan laulajattaren kappaleesta.