Teinipoppari näpäytti huumeista räpänneitä: ”Olette vastuuttomia!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teinitähti Demi Lovato nousi kansainvälisesti tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvien myötä. Miljoonien nuorten tyttöjen roolimalliksi sittemmin noussut poplaulaja kiinnitettiin äskettäin X Factor -kykyjenetsintäkilpailun tuomaristoon.

Nyt 19-vuotias neitokainen on toiminut esimerkillisesti X Factor -koelauluissa, sillä laulajatar antoi sopimattomien esiintyjien kuulla kunniansa. E! Online -sivuston lähteiden mukaan Lovato antoi tiukkaa palautetta eräälle rap-kaksikolle, sillä he räppäsivät kylpysuola-nimellä katukaupassa kulkevasta huumeesta.

Kylpysuola-huume on LSD-huumeen uudeksi kilpailijaksikin verrattu riippuvuutta aiheuttava aine, jolla on samanlaisia vaikutuksia kuin kokaiinilla ja metamfetamiinilla.

Kyseessä oli Greensboron koelaulut, jotka jouduttiin myöhemmin keskeyttämään rajun ukkoskuuron takia. Ennen yllättävää keskeytystä Lovato kuitenkin näpäytti huumeista räpänneitä sanomalla kuulleensa heidän räppäävän kylpysuolista. Esiintyjät yrittivätkin keksiä tekosyitä peitelläkseen teinitähden suututtanutta huumeviittaustaan.

– Olette erittäin vastuuttomia räpätessänne huumeista lasten edessä, laulajattaren kerrotaan moittineen koelauluissa.

Koko perheelle tarkoitetun X Factor -ohjelman koelaulujen aikana yleisössä on usein myös paljon lapsia. Lovato passittikin räppärit matkoihinsa muiden tuomareiden ollessa täysin samaa mieltä hänen kanssaan. Myös Greensboron koelaulujen yleisö buuasi toruvasti räppäreille.

Demi Lovatolla on itsellään kokemuksia huumeiden- ja alkoholinkäytön kanssa. Neitokainen on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan, ja hän hakeutui vieroitushoitoon vuonna 2010 muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa. Neitokainen on tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat “Stay strong”.