Huikea video: Hai vei jälleen kalastajan saaliin – katso

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Australian Cairnsissa ikuistettiin aiemmin tässä kuussa huikea video, jossa tiikerihait repivät kalastajien saaliin hetkessä ja söivät sen suihinsa. Nyt verkossa on julkaistu video kalastajista, jotka säikähtävät totaalisesti kesken virvelöinnin.

Etelä-Carolinan Myrtle-rannalla kuvatulla nettivideolla oranssiin huppariin pukeutunut nainen ja punatakkinen mies kalastavat aidatulla terassilla. Sarah Brame -nimisen naiskalastajan syöttiin tarttuu saalis, joka vetää kovasti vastaan.

Nainen kelaa virveliään ja yrittää väsyttää saalistaan. Hän yrittää ohjata syöttiin tarttuneen kalan miehen pitelemää haavia kohti. Yhtäkkiä tilanne saa kuitenkin rajun käänteen, kun vedestä syöksyvä härkähai nappaa naisen saaliin. Kalastajat huutavat yhteen ääneen huikean haiyllätyksen takia.