Tammerfest: Heikki Paasosen unohtumaton festarimuisto

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tampereella käynnistyi eilen Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest. Tullintorilla sijaitsevalla Pakkahuoneella nähtiin avauspäivänä esiintymässä muusikko Olavi Uusivirta ja PMMP-yhtye. Stara bongasi yleisöstä suosikkijuontaja Heikki Paasosen ja kyseli häneltä kesäfiiliksiä.

– Kesä on mennyt hyvin, loma alkoi viisi päivää sitten. Heinäkuun loppuun asti vapaata ja sen jälkeen jatkuu työt, Heikki Paasonen kertoi.

Kuva: Neea Jokinen, Stara

Olavi Uusivirran konserttia katsomassa ollut juontajakomistus kertoi kesäsuunnitelmiensa lisäksi myös unohtumattomimman festarimuistonsa nuoruudestaan.

– Hauskin festarimuisto on varmaankin se, kun pääsin tapaamaan Slayer-yhtyeen kitaristia Kerry Kingiä Provinssirockissa. Se on tavallaan sekä nuoruus- että työmuisto, koska mä olen ollut jo niin nuorena töissä, Heikki kertoi.

Tammerfesteillä piipahtanut Heikki Paasonen kertoi nauttivansa vielä live-musiikista kesän aikana muun muuassa Flow-festivaaleilla. Hän odottaa etenkin amerikkalaisen Justin Vernonin perustaman Bon Iver -yhtyeen esiintymistä.

– Flow on sellainen helppo, keski-ikäisen miehen festivaali, jonne voi matkustaa raitiovaunulla. Bon Iver on mulle sellainen kokoonpano, jota odotan. Kävin katsomassa yhtyettä Berliinissä viime vuoden puolella ja ajattelin nähdä uudestaan, Heikki kertoi Staralle.