Kendra Wilkinson paljasti: ”Tämä pitää parisuhteen seksikkäänä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdelle. Vaalea kaunotar tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmesta tyttöystävästä.

Nyt 27-vuotias Kendra Wilkinson kertoi pitävänsä huolta parisuhteestaan hieromalla säännöllisesti aviomiestään Hank Baskettia. Kolme vuotta naimisissa olleen blondin mukaan hierominen pitää heidän avioliittonsa seksikkäänä. Lisäksi hierominen auttaa heitä rentoutumaan pitkän työpäivän jälkeen.

– Hierominen saa veren kiertämään ja se todellakin auttaa. Pitkän työpäivän jälkeen kaikki haluavat hieronnan. Rakastamme toistemme hieromista ja öljyjen käyttö tekee siitä vielä upeampaa, Kendra Wilkinson kertoi HollywoodLife-sivustolle.

Äitiyden myötä alastomana poseeraamisen lopettanut Kendra Wilkinson kertoi, ettei hän aio enää palata Playboy-kartanoon. Julkkisneitokaisen mukaan hän on muuttunut täysin ihmisenä ja hän pitää nykyisin Playboy-kartanoa kuin vanhana koulunaan. Hän on kuitenkin edelleen hyvä ystävä Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.