Kim Kardashianin kuumat kurvit bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen kertoi äskettäin olevansa koukussa rusketukseen, sillä hän käy kymmenen päivän välein suihkurusketuksessa.

Kuva: Twitter

Nyt 31-vuotias Kim Kardashian on jälleen esitellyt kuuluisia muotojaan uskollisille faneilleen. Neitokainen julkaisi Twitter-palvelussa kuvan, jossa tähti nähdään poseeraamassa ihonvärisissä bikineissä aamuauringossa. Otoksessa Kimin muodot vievät huomion kauniista luonnonmaisemasta. Kurvikas kaunotar pitää huolta uhkeasta kropastaan muun muassa pilateksen turvin, eikä siksi pelkääkään esitellä vartaloaan paljastavissa kuvissa.

Kim Kardashian on seurustellut jo muutaman kuukauden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa.