Mariah Carey kylpee rahassa: Tämän kesämökin vuokra on 150.000 dollaria kuussa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu poptähti Mariah Carey meni vuonna 2008 naimisiin räppäri Nick Cannonin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta sai viime vuonna perheenlisäystä, kun heille syntyi kaksoset Monroe ja Moroccan.

Nyt 42-vuotiaan Mariah Careyn uutisoidaan vuokranneen aviomiehensä kanssa hulppean huvilan kesäkäyttöön. Arvostetulla Hamptonin alueella sijaitseva kartano tarjoaa luksusta 150.000 dollarin, eli noin 127.000 euron, kuukausivuokran edestä. Katso kuvat tästä.

Pariskunnan vuokrahuvilasta löytyy muun muuassa kuusi makuuhuonetta ja kylpyhuonetta. Takapihan kruunaa huikea ulkouima-allas, jonka keskelle on rakennettu auringonotto-terassit. Kartanon suihkutilat ovat kuin viiden tähden luksuskylpylästä led-valoineen ja poreammeineen.

Mariah Carey esitteli pian kaksospoikiensa syntymän jälkeen painonpudotuksensa tulosta muun muuassa lukuisissa lehtikuvissa. Poptähti paisui huimasti raskautensa aikana, joten hän halusi laihduttaa nopeasti syntymän jälkeen saadakseen itsevarmuutensa takaisin. Laulajatar onnistuikin pudottamaan yli 13 kiloa.