Nainen synnytti moottoritiellä: ”Pudotin shortsini ja synnytin vauvan”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalta kantautuu silloin tällöin erikoisia synnytystarinoita, joissa viimeisillään raskaana olevat naiset ovat synnyttäneet jälkikasvunsa esimerkiksi automatkalla. Nyt erään kanadalaisen perheenäidin uutisoidaan synnyttäneen lapsensa tien päällä.

Ontariossa asuva Carolyn Murdoch vietti tyttöjen viikonloppua ystäviensä kanssa. Toverusten hauskanpito päättyi kuitenkin yllättävään tilanteeseen sunnuntaiaamuna, kun naisen synnytys käynnistyi neljä viikkoa ennen laskettua aikaa.

Carolyn Murdochin lapsivesi tuli ulos kesken automatkan, ja nainen pyysi ystäväänsä pysäyttämään auton moottoritien varrelle. Poikavauva ei suostunut pidättelemään tuloaan ambulanssin saapumiseen asti, sillä pienokainen syntyi maailmaan auton takapenkillä. Naisen kaksivuotias tytär näki pikkuveljensä syntymän, sillä hän istui äitinsä vierellä tapahtuneen aikaan.

– Revin turvavyöni irti, pudotin shortsini alas ja synnytin vauvan, 37-vuotias Carolyn Murdoch kertoi CTV News -kanavalle.

Autoa ajaneen Kam Agarwalin mukaan hän huomasi ystävänsä haaroissa vauvan, kun hän puhui kännykällään hätäkeskukseen. Äkillinen tilanne oli nopeasti ohi, sillä ambulanssi kuljetti äidin ja terveen poikavauvan sairaalaan. 38 senttimetriä pitkä poika painoi syntyessään 2,7 kiloa.