Rita Ora seksikkäissä uimapukukuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota uudella R.I.P. -musiikkivideollaan. Britannian Rihannaksikin tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Äskettäin kurvikas kaunotar esitteli timmejä pakaroitaan lontoolaisella homoklubilla.

Kuva: Twitter

Nyt laulajatähti on hemmotellut fanejaan valokuvaussessiolla, jonka tuloksia julkaisi Twitter-mikrobogissaan viikonloppuna. 21-vuotias neitokainen nähdään kuvissa sensuelleissa uimapuvuissa. Otokset paljastavat, että nuoren tähden kroppa on varsin timmissä kunnossa.

Kuva: Twitter

Vaaleahiuksisen r&b-lupauksen ura lähti nousukiitoon, kun musiikkimoguli Jay-Z signeerasi laulajan Roc Nation-levymerkilleen. Ora on sittemmin esiintynyt Craig Davidin, Draken, Jay-Z:n ja Tinchy Stryderin musiikkivideoilla. Laulajatar pyrki vuonna 2009 Euroviisuihin edustamaan Britanniaa, mutta vetäytyi kilpailuista, koska ei uskonut olevansa valmis. Oran huhutaan deittailevan paraikaa räppäri Drakea, mutta nainen on kiistänyt romanssihuhut perättöminä.

Uusimmat