The Amazing Spider-Man tuottaa huimasti: 341 miljoonaa dollaria viikossa!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalais-englantilainen näyttelijä Andrew Garfield on ollut viime vuosina kovassa nosteessa Hollywoodissa. Facebook-palvelun tarinan kertovassa The Social Network -elokuvassa esiintynyt Garfield valittiin viime vuonna huippurooliin. Hänet nähdään The Amazing Spider-Man -elokuvan päätähtenä.

Nyt 28-vuotias Andrew Garfield voi olla ylpeä tuoreimmasta elokuvastaan, sillä The Amazing Spider-Man tuotti Yhdysvalloissa kuuden päivän aikana huimat 140 miljoonaa dollaria. Avausviikonloppunaan teos keräsi rahaa lipputuloilla 65 miljoonan dollarin verran.

The Amazing Spider-Man -elokuva menestyi myös maailmalla, sillä se tuotti viikossa 201 miljoonaa dollaria. Katsojaluvut ovat nostaneet supersankari-elokuvan katsotuimmaksi teokseksi lukuisissa maissa. Muita menestyneitä ensi-iltansa äskettäin saaneita elokuvia ovat muun muuassa Ted, Brave, Savages ja Magic Mike.

Hämähäkkimiehestä kertovan elokuvan päätähden Andrew Garfieldin näyttelijäura alkoi vuonna 2005 Britanniassa, kun hän esiintyi Sugar Rush -teinidraamasarjassa. Sittemmin hän sai lukuisia rooleja niin televisiosarjoissa kuin elokuvissakin. Näyttelijä sai Golden Globe -ehdokkuuden The Social Network -elokuvaroolistaan. Hän seurustelee Hollywood-kaunotar Emma Stonen kanssa.