Uskomaton varkaus: Nainen nielaisi sormuksen – ulosti ja myi eteenpäin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Panttilainaamot ovat yleisiä etenkin Yhdysvalloissa. Koruja, elektroniikkalaitteita ja muita esineitä pursuavat kauppapaikat joutuvat usein varkaiden kohteeksi. Nyt eräs amerikkalainen nainen on pidätetty arvokkaan sormuksen varastamisesta.

Utahissa asuva Angela Winters Hardman kävi toukokuussa Macy’s-tavaratalossa ostosreissulla. Hän vieraili koruosastolla ja pyysi erästä myyjää esittelemään hänelle 4.000 dollarin, eli noin 3.500 euron, arvoista timanttisormusta.

Nainen kokeili sormusta ja väitti sen jumittuneen hänen sormeensa. Ihovoiteen avulla tehdyn poistoepisodin jälkeen 38-vuotias nainen ei kuitenkaan palauttanut arvokasta sormusta. Hän antoi myyjälle halvan kopiosormuksen, joka muistutti hyvin paljon naisen kokeilemaa timanttisormusta.

Vaihdon jälkeen hän nielaisi varastetun sormuksen ja poistui Salt Lake Cityssa sijaitsevasta ostoskeskuksesta. Nainen halusi rahaa varastetusta esineestään, joten hän vei sormuksen panttilainaamoon ja sai siitä 600 dollarin, eli noin 510 euron, korvauksen. Poliisien mukaan nainen oli kaivanut nielaisemansa sormuksen ulosteestaan. Häntä syytetään nyt varkaudesta, The Daily Mail -sivusto uutisoi.