Dominica Westling bikineissä – peppu tahriintui hiekkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman huipulle on saatu Suomesta hyvin vähän kaunottaria, mutta viimein tällä viikolla saatiin tuoreita ilouutisia, joiden mukaan Suvi Koponen sai merkittävän mallipestin. Rakkaasta naapurimaasta Ruotsista on sen sijaan nähty mallimaailman huipulla useita tähtiä.

Nyt ruotsalainen kaunotar Dominica Westling on kuvattu keikistelemässä bikineissä Yhdysvalloissa, Miami Beachilla.

23-vuotias ruotsalainen mallikaunotar Dominica Westling nousi taannoin otsikoihin, kun hänen ja urheilutähti Shaqin suhde päätyi yllättäen julkisuuteen. Parin väitettiin harrastaneen nettiseksiä keskenään. Seksiskandaali vain nosti Dominican tunnettuutta, vaikka varsinaista läpimurtoa hän ei silloin tehnytkään. Kohu vei Dominican lopulta jopa lehtien kansikuviin.