Näyttelijäkomistus Fifty Shades of Grey -kirjasta: ”Nuolisin sen sivuja”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Miljoonien naisten päiväunien kohteeksi Twilight-vampyyrielokuvien myötä noussut Robert Pattinson yllätti äskettäin faninsa, kun näyttelijäkomistus ajeli päänsä lähes kaljuksi. Taannoin 26-vuotias menestysnäyttelijä kertoi esiintyvänsä mielellään alasti valkokankaalla.

Nyt mies on vitsaillut Comic-Con -sarjakuvatapahtumassa San Diegossa erittäin menestyksekkäästä Fifty Shades of Grey – erotiikkakirjasta, People-lehti uutisoi. Pattinson oli tapahtumassa tyttöystävänsä Kristen Stewartin kanssa markkinoimassa Twilight-elokuvasarjan Breaking Dawn -elokuvan jälkimmäistä osaa. Kumpikaan ei tunnustanut lukeneensa erotiikkakirjaa, mutta Pattinson kuitenkin lohkaisi vitsin siitä, mitä tapahtuisi, jos hän lukisi kirjaa.

– Istuisin vain ja nuolisin sen sivuja, näyttelijäkomistus vitsaili tapahtumassa.

Lähteiden mukaan MTV-kanavan Josh Horowitzin kanssa jutellut menestysnäyttelijä oli luullut ettei kukaan kuulisi hänen vitsiään. Miehen tyttöystävä Kristen Stewart ei kuitenkaan suhtautunut erotiikkakirjaan aivan yhtä humoristisesti. Kun 22-vuotiaalta neitokaiselta kysyttiin lukeeko hän Fifty Shades of Grey -kirjaa yhdessä poikaystävänsä ja Taylor Lautnerin kanssa, kaunotar sanoi, että se olisi ”kuvottavaa”.

Vitsikkäällä tuulella olleesta Pattinsonista oli äskettäin liikkeellä rajuja väitteitä. Hänen väitettiin pettäneen pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kristen Stewartia näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Lähteiden mukaan Pattinson vietti eräänä viikonloppuna läheisiä hetkiä Paranoia-elokuvasta tutun kaunottaren kanssa. Pattinson herätti viimeksi teinitytöissä kauhua leikkaamalla tutuksi tulleet vaaleat kutrinsa kokonaan pois. Uusi look nähtiin äskettäin Bel Ami -elokuvan lehdistötilaisuudessa.