Raskaana olevan julkkistähden kaverit mokasivat – lipsauttivat vauvan nimen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa lähinnä raskautensa merkeissä.

Nyt 24-vuotiaan Snookin ja hänen kihlattunsa Jionni LaVallen tulevan lapsen nimi on paljastunut. Nimi-ilmoitusta ei kuitenkaan kuultu ensimmäisenä realitytähden suusta, sillä hänen Jersey Shore -kollegansa lipsauttivat nimen vahingossa USA Today -ohjelman haastattelun aikana. Lopulta Snooki vahvisti tiedon ja kertoi, että hänen vauvansa nimeksi tulee Lorenzo.

Syyskuussa esikoisensa synnyttävä Snooki kertoi järkyttyneensä taannoin, kun hän kertoi raskaudestaan villiä elämäntyyliä rakastaville kollegoilleen. Realityneitokaisen kaverit olivat aluksi luulleet Snookin vitsailevan raskaudestaan. Juhlimisestaan tunnettu Snooki on aiemmin kertonut, ettei hän aio olla humalassa tai krapulaisena lapsensa lähettyvillä.

Snooki on aiheuttanut viime aikoina hämmennystä rohkeilla kommenteillaan raskaudestaan. Realitytähti on muun muuassa kertonut pitävänsä mahassaan kasvavaa lastaan ”kiimaisena, pervona ja pienenä otuksena”. Hän on myös pohtinut sitä, että tunteeko vauva hänen saamansa orgasmit. Nainen epäilee lapsen näkevän äitinsä nautinnon huipulla söpöjä sateenkaaria ja yksisarvisia.