Stand up -tähdet avoimena: ”On hirveetä jos on liikaa koomikoita porukassa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessa stand up -genre on askant vasta viime vuosina tekemään todellista nousua, ja samalla alan klubit ovat saaneet vuosi vuodelta yhä suuremman suosion. Tänä vuonna stand up on otettu mukaan myös Tammerfest-tapahtuman viralliseen ohjelmaan.

Arimo Mustonen, Pirjo Heikkilä ja Heli Sutela olivat mukana tapahtumassa ja vahvistivat Staralle, että siviilissä koomikko voi olla täysin toisenlainen ihminen. Kaikki eivät nimittäin ole vapaa-ajallaan kaveripiirin naurattajia.

– Joskus, mutta ei aina. Se vaihtelee vähän. Olin kerran Helsingin Manalassa pidetyillä stand up -festivaaleilla ja siellä oli kymmenen koomikkoa samassa tilassa. Kaikilla oli show päällä ja jokainen yritti olla tähti. Simola teki kärrynpyöriä ja Mujunen räpläsi palleja. Se on hirveetä, jos on liikaa koomikoita porukassa, Arimo Mustonen kertoi.

– Mulla on paljon hauskempia kavereita kuin mä itse. Yritän pysyä hyvässä seurassa. Itseään paremmassa seurassa kannattaa aina olla, Heli Sutela lisäsi.