Grillipihvistä löytyi karmiva yllätys – mies kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Moni nauttii kesäisin grilliherkuista lähes päivittäin. Kokkailun päätteeksi on kuitenkin syytä muistaa grillin ja välineiden huolellinen puhdistus. Nyt eräs amerikkalainen mies on joutunut sairaalaan grilliherkkujen seasta löytyneen karmivan yllätyksen takia.

Washingtonissa asuva Adam Wojtanowicz järjesti aiemmin tässä kuussa grillijuhlat kotonaan. Grilliherkkuja paistanut juhlaisäntä päätyi kuitenkin sairaalaan muutama päivä ruoan täyteisten juhlien jälkeen. Hänen nielussaan oli nimittäin päivien ajan viiltävä kipu, joka miehen mukaan tuntui siltä kuin häntä olisi ”puukotettu kurkun sisältä”.

Kuva: NBC K5

Lääkkeet eivät auttaneet kipuun, joten Adam Wojtanowicz päätti mennä sairaalaan näyttämään kurkkuaan. Lääkärit kiidättivät miehen heti leikkaussaliin ja poistivat hänen kurkustaan kivun aiheuttajan. Miehen nielusta löytyi grillin puhdistukseen tarkoitetun harjan metalliharjas. Mies uskoo metalliharjaksen pudonneen hänen pihviinsä, kun hän puhdisti grilliä kokkailun jälkeen.

Mies kertoi, ettei hän ollut huomannut metalliharjaksen nielaisemista pihvin syönnin yhteydessä. The Centers for Disease Control -sairaaloiden mukaan viime aikoina on hoidettu useita potilaita, jotka ovat vahingossa nielaisseet metalliharjaksia. Lääkäri Steve Norton mukaan elimistöön päätyneet metalliharjakset tulee hoitaa välittömästi, sillä ne voivat aiheuttaa esimerkiksi suolistoverenvuotoa ja johtaa pahimmassa tapauksessa kuolemaan, King5-kanava uutisoi.