Steven Tyler jättää Idol-tuomariston

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikkoja. Kahden viime kauden aikana tuomaripenkin takana ovat istuneet Randy Jackson, Jennifer Lopez ja Steven Tyler.

Nyt legendaarisen Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tyler on ilmoittanut, ettei hän aio enää jatkaa American Idol -ohjelman tuomarina. Rokkarin mukaan hän aikoo keskittyä tulevina vuosina bändiinsä ja musiikkiinsa. Tähden mukaan pääös oli pitkä ja vaikea.

– Olen päättänyt pitkän ja vaikean harkinnan jälkeen lopettaa American Idol -ohjelmassa. Eksyin sinä aikana ensirakkauteni Aerosmithin luota ja haluan palata. Seuraavat vuodet ovat omistettu todelliselle hurjaan rokkaamiseen, Steven Tyler kertoi Fox-kanavan tiedotteessa.

Ohjelman pääjehut ovatkin jo metsästämässä laulukilpailun tuomaristoon uutta supertähteä. Huhujen mukaan johtajat ovat hyvin kiinnostuneita Mariah Careysta ja he ovatkin jo keskustelleet sopimuksesta palaverin merkeissä. Myös Adam Lambert ja Fergie ovat ehdolla American Idolin tuomareiksi. Jennifer Lopez ei ole vielä ilmoittanut, jatkaako hän työpestiään 12 tuotantokaudelle.