Idol-hittisarjan kriisi pahenee – myös Jennifer Lopez ottaa lopputilin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikkoja. Kahden viime kauden aikana tuomaripenkin takana ovat istuneet Randy Jackson, Jennifer Lopez ja Steven Tyler.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla, että ohjelman rokkarituomari Steven Tyler jättää hittisarjan. Nyt American Idol on ajautunut todelliseen kriisiin, sillä heti perään myös Jennifer Lopez ilmoitti jättävänsä tuomaroinnin. Hän kertoi asiasta Ryan Seacrestin haastattelussa.

– Rehellisesti sanottuna minusta tuntuu, että minun on aika palata tekemään jotain muuta. Meillä oli hienoa, Jennifer Lopez kertoi Seacrestille radiohaastattelussa.

Tylerin ja Lopezin kanssa kolmantena tuomarina mukana ollut Randy Jackson on hänkin TMZ-julkaisun mukaan harkitsemassa jatkoaan sarjassa. Tällä hetkellä näyttää siis siltä, että ohjelma menettää kaikki kolme tuomariaan.

Huhujen mukaan ohjelman tuottajat ovat hyvin kiinnostuneita Mariah Careysta ja he ovatkin jo keskustelleet sopimuksesta palaverin merkeissä. Myös Adam Lambert ja Fergie ovat ehdolla American Idolin uusiksi tuomareiksi.