Maria Menounos bikineissä – paparazzi iski

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-toimittaja Maria Menounos ei ole vielä kovinkaan tunnettu maailmanlaajuisesti, mutta tänä vuonna hän on tehnyt läpimurtoa viihdelehdissä. Maria esitteleekin mielellään treenattua vartaloaan kameroille.

Nyt 34-vuotias Maria Menounos on ikuistettu ystäviensä kanssa nauttimassa rantaelämästä Kia Beach Housen maisemissa Malibussa. Mukana menossa olivat myös julkkistähdet Derek Hough ja Terrell Owens.

Kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton. Televisiotähti paljasti äskettäin joutuneensa nuorempana lääkärien seksuaalisen ahdistelun uhreiksi.