Tulisa Contostavlosin pieni biletoppi olisi voinut peittää enemmänkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin viime kuussa FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

Aiemmin tällä viikolla 23-vuotias Tulisa Contostavlos kuvattiin pulikoimassa uima-altaassa seurueensa kanssa Ibizalla, Espanjassa. Nyt vuorossa on ollut bilehenkinen ilta, jota varten neitokainen oli sonnustautunut varsin paljastavaan pikkutoppiin.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.