Jättihitin esittäjällä salattu poikaystävä – miehet flirttailevat avoimesti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen popkaunotar Carly Rae Jepsen nousi aiemmin tänä vuonna maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen teinitähti Justin Bieberin avulla. Sittemmin neitokaisen Call Me Maybe -kappale on noussut hitiksi, ja se soi parhaillaan runsaasti myös Suomen radioaalloilla.

Nyt 26-vuotias Carly Rae Jepsen paljasti olevansa varattu nainen. Juontaja Ryan Seacrestin radio-ohjelmassa haastattelussa ollut laulajatar ei kuitenkaan suostunut paljastamaan mielitiettynsä nimeä. Hän aloitti seurustelun salaisen poikaystävänsä kanssa jo kauan ennen kuin hänestä tuli supertähti. Jepsenin uskotaankin piilottelevan rakastaan julkisuudelta myös jatkossa.

Laulajatar toivoo, ettei hänen seurustelu-uutisensa vaikuta miesfanien rohkeisiin flirttiheittoihin. Carly Rae Jepsen nimittäin kertoo innokkaiden ihailijoiden huutelevan hänelle jatkuvasti Call Me Maybe -lausahdusta, kun he yrittävät saada naisen huomion. ”Soita mulle ehkä” -flirtti saattaisi toimia hyvällä tuurilla esimerkiksi baari-illan aikana.

– Olen kuullut biisini nimeä, kyllä vain. En aio valehdella, sillä mielestäni se on aika suloista, laulajatähti kertoi radio-ohjelmassa.

Carly Rae Jepsen nousi kotimaassaan tähdeksi vuonna 2007 sijoituttuaan Canadian Idol -kilpailussa kolmanneksi. Seuraavana vuonna hän julkaisi esikoisalbuminsa Tug of War. Kansainvälinen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta keväällä 2012, kun hittisingle Call Me Maybe julkaistiin ja se nousi suoraan useiden maiden listaykköseksi.