Rihannan biletys huolestuttaa läheisiä: ”Lopeta juominen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna koki äskettäin traagisen menetyksen, kun hänen rakas isoäitinsä hävisi taistelunsa syöpäsairautta vastaan. Laulajatar piti lyhyen keikkatauon, koska hän matkusti kotimaahansa Barbadokselle suremaan poismenoa läheistensä kanssa. Tapaus järkytti nuorta poptähteä niin, että hän ratkesi juomaan.

Nyt kaunottaren ex-poikaystävän Chris Brownin kerrotaan huolestuneen tähden edesottamuksista. Räppärin ystävien mukaan mies halusi heti osoittaa tukensa entiselle heilalleen, kun kuuli tämän vaikeista ajoista. Juhlimisesta tunnettu mies antoikin Rihannalle yllättävän järkevän neuvon.

– Lopeta juominen, Chris Brown aneli Rihannalta tekstiviesteissään.

Hollywood Life -sivuston lähteiden mukaan Rihanna ei ole vielä vastannut Brownin viesteihin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ex-parin välinen ystävyys olisi katkolla. Räppäri haluaa lähteen mukaan olla vastuuntuntoinen ja varmistaa, että kohukaunottarella on kaikki hyvin.

Rihanna päätyi vastikään otsikoihin, kun hänen kerrottiin tilanneen eräästä portugalilaisesta ravintolasta ruokaa 7.000 punnan, eli noin 9.200 euron, edestä. Ravintolan ruokahyllyt tyhjenivät laulajattaren tilauksen jälkeen, joten ruokapaikka joutui sulkemaan ovensa. Rihanna tilasi ruokaa itselleen ja 90 työntekijälleen Lontoossa järjestettyjen festivaalien takahuoneeseen.