Transformers-seksipommi poseerasi pelkissä pikkuhousuissa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Transformers-leffan naistähti Rosie Huntington-Whiteley on nykyisin suosittu julkkiskaunotar, joka valittiin taannoin myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Leffauran lisäksi hän on niittänyt menestystä Victoria’s Secretin alusvaatemallina.

Nyt Rosie poseeraa GQ-miestenlehden saksalaisen version kansikuvassa yläosattomissa pelkkiin valkoisiin alushousuihin sonnustautuneena.

Taannoin miljoonien miesten päiväuni kertoi, ettei ole aina näyttänyt jumalaisen kauniilta. Rosie ei nimittäin pitänyt hömssyisestä ulkonäöstään teini-ikäisenä. Hän vertaa tuoreessa haastattelussa 15-vuotiasta minäänsä Ruma Betty -televisiosarjan kuuluisaan ja epäsiistiin päähahmoon.

– Olin 15-vuotiaana kuin Ruma Betty, Rosie kertoi Amerikan Harper’s Bazaar -lehdelle.

Englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.