The Game saa oman realitysarjan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen räppäri The Game, oikealta nimeltään Jayceon Taylor, on julkaissut neljä albumia, joista kaksi nousi Yhdysvaltojen listäykkösiksi. Hate It Or Love It -hittikappaleen esittäjä on saanut myös kaksi Grammy-ehdokkuutta. Nyt kohuräppäri on kertonut hieman aiemmasta poikkeavasta projektistaan.

Taannoin 50 Centiä homoksi julkisesti väittänyt räppäri on nyt nimittäin tekemässä uutta aluevaltausta realitysarjojen maailmaan, TMZ-sivusto uutisoi. Muun muassa vankilareissujen, ampumavälikohtausten ja katutappeluiden myötä otsikoihin vuosien varrella noussut muusikko yllättää varmasti monet, sillä miehen realitysarja tulee seuraamaan hänen matkaansa alttarille. Ohjelman tarkoitus on näyttää räppärin ”ennennäkemätön puoli”.

The Game on lyöttäytynyt projektiaan varten yhteen 51 Minds Entertainment -tuotantoyhtiön kanssa. Kohuräppärin tulevassa ohjelmassa tullaan siis seuraamaan miehen häitä hänen kihlattunsa Tiffany Cambridgen kanssa. Lähteiden mukaan realityohjelmassa The Game tullaan näkemään omistautuneena perhemiehenä. Ohjelman esittämisestä on käyty keskusteluja MTV ja VH1 -kanavien kanssa.

Viime vuonna The Game aiheutti vakavan vaaratilanteen Twitter-blogissaan julkaiseman päivityksen vuoksi. Tähtiräppäri nimittäin julkaisi blogissaan Comptonin poliisilaitoksen puhelinnumeron, jonne hän pyysi fanejaan soittamaan. Räppäri ei kuitenkaan kertonut, että kyseessä oli poliisin numero, vaan väitti hakevansa itselleen avustajaa ja pyysi kiinnostuneita soittamaan. Poliisipäällikön mukaan teko aiheutti vakavan vaaratilanteen, koska hätäpuhelut jumiutuivat kahdeksi tunniksi.