Näyttelijäkomistuksen intiimit hetket paparazzin tähtäimeen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen näyttelijäkomistus Dominic Cooper tunnetaan parhaiten The Duchess ja Mamma Mia! -elokuvistaan. Hän seurusteli taannoin kuukausien ajan vastanäyttelijänsä Amanda Seyfriedin kanssa, mutta heidän suhteensa päättyi eroon Cooperin uskottomuuden takia.

Nyt 34-vuotias Dominic Cooper on ikuistettu paparazzien kameroille Italian Ischiassa. Naisten suosiossa oleva tähti nautti aurinkoisesta päivästä ystäviensä kanssa. Mies kiinnitti kuitenkin huomionsa tummaan kaunottareen, jonka kanssa hän jakoi kiihkeän suudelman aurinkotuolin päällä.

Yli kymmenen vuotta sitten näyttelijäuransa aloittanut Dominic Cooper on nähty muun muuassa elokuvissa The History Boys, The Devil’s Double, Captain America: The First Avenger. Tänä vuonna hänet nähdään Abraham Lincoln: Vampire Hunter -elokuvassa. Tähti varttui Lontoon Greenwichissä ja hän opiskeli muun muuassa London Academy of Music and Dramatic Art -koulussa.