Hailey Baldwin loistaa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka näyttelijä Alec Baldwinin teini-ikäinen tytär Ireland Baldwin noteerattiin paparazzien toimesta. Pari viikkoa sitten samasta suvusta päätyi otsikoihin toinenkin teinikaunotar, Hailey Baldwin.

Hailey Baldwin on kuvattu viime aikoina useampaankin otteeseen Miami Beachin rannalla yhdessä ystäviensä kanssa. Nyt nuori kaunotar kuvattiin samalla paikalla hempeän vaaleanpunaisissa bikineissä.

16-vuotias Hailey Baldwin opiskelee parhaillaan ammattitanssijaksi ja on esiintynyt esimerkiksi Cody Simpsonin musiikkivideolla. Haileyn isä on 46-vuotias näyttelijä Stephen Baldwin, joka tuli suomalaisille tutuksi taannoin myös Diili-ohjelman julkkisversiosta. Big Brother -julkkisversiossakin mukana ollut Stephen Baldwin ei ole juuri niittänyt menestystä elokuvissa, mutta näyttelemisen lisäksi hän on työskennellyt myös ohjaajana ja tuottajana. Hän on nuorin kuuluisista Baldwinin veljeksistä.